Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Vladi
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kitara etsinnässä: Venäläinen Flight-merkkinen superstrato
Aika:02.08.2012 20:23
Heipä hei!
 
Joskus nuorena poikana olimme venäjällä reissaamassa ja sieltä meikäpojalle ostettiin ensimmäinen sähkökitara, mustanvihreällä burstilla väritetty Flight-merkkinen kepakko. Se oli komea peli se ja kyseisellä kitaralla otettiin ensimmäiset askeleet sähkökitaroinnin maailmaan.
 
Nuoren miehen mieli oli kuitenkin ailahteleva ja jokusen vuoden päästä piti saada uusi keihäs. Fiksuna miehenä kauppasin kitaran Huuto.netissä huimaan 80e hintaan.
 
Vuosia kului enkä tahtonut edes muistaa koko kepukan olemassaoloa, kunnes bongasin kyseisen kitaran jonkun m.netin jäsenen profiilikuvasta. En kyllä muista enää yhtään, että kenen. Olin kyseiseen henkilöön yhteydessä, mutta hän oli valitettavasti myynyt kyseisen kitaran eteenpäin jo jonkin aikaa sitten.
 
Kitaran sijainti on siis nykyisellään tuntematon. Olisi mahtavaa saada tuo kyseinen kepukka takaisin omistukseen. Minulla ei ole muistikuvaa, oliko se oikeasti hyvä kitara vai ei, eikä asialla ole sinänsä hirveästi väliä.
 
Eli kysymys kuuluu, onko kenelläkään tietoa kyseisen kitaran nykysijainnista? Entä onko se kenties kulkenut kauttasi? Jos omistat kyseisen kepin, haluaisin ostaa sen sinulta pois.
 
Hieno kuva meikäläisestä muistaakseni vuodelta 2003. Kitarassa oli ainakin aikoinaan yksi tallahumppari, volume ja tone. On todennäköisesti senverta uniikki kappale, että tarkempia tuntomerkkejä ei varmaan tarvita:
 
https://dl.dropbox.com/u/5209543/flightkitara.jpg
 
Auttakaa etsinnässä!
 
-Vladi
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=211516