Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:PJS
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Apua volumeswell-synapad henkisten saundien kanssa
Aika:30.07.2012 16:28
Swan
Oktaavi-/shimmer-reverb ois yksi ja iisi keino. Sit voit myös jakaa signaalin padille erikseen, ja pistää sinne tyyliin jonkun slow gear -pedaalin perään EHX:n Freezen, jolloin saat rehellisen sustain-pedaalin matolles.

Tai sitten hommaat kitarasynan.


 
McNulty
Vaikea onpi toteuttaa halvalla. Rolandin V-Guitar vai mikä se nyt kitaralle olikaan... kera sen Rolandin "midimikin". Taitaa olla ainoa järkevä vaihtoehto jos haluat mattoja taustalle.

Käytännössä tuo Rolandin mikki poimii tavan soitosta esim. soinnun ja kitarasynalla jätät sen soimaan (hold-painike sitä varten). Sitten soitat seuraavan soinnun, päästät hold-painikkeen ja painat uudestaan pohjaan kun haluat uuden soinnun tahi sävelen taustalle soimaan.

Suosittelen että ajat tuossa tapauksessa kitarasynan signaalia esim. suoraan pöytään ja PA-laitteista ulos ja kitarasoundia normisti styrkkarista. Toki, jollei ole PA-kalustoa, niin kitarasynalle oma vahvistin joka clean-asetuksilla.

Rolandilla on myös GR-55 ja GR-20... tsekkaa nekin josko niistä löytyisi vastaus ongelmaasi.


Kitaravirtuaali
Aaargh, just pari viikkoo sitten kattelin videon pedaalista, joka teki just tota, mutta en millään nyt muista mikä palikka se oli. Koitan kaivella.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=211463