Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:m1ke
Alue:Livetoiminta
Aihe:savukoneen savu ja paloilmoitin laitteet
Aika:30.07.2012 09:25
Ja mikäli tuo paloilmaisin-ryhmien irtikytkentä on laitonta, rikollista ja äärimmäisen rangaistavaa, niin pidän outona asiana, että uusiin yökerhoihin asennetaan järjestelmällisesti ilmaisin-ryhmien irtikytkentä kelloja, jotka yksinkertaisimmillaan muistuttavat vanhan aikaista munakelloa väännettävällä ajan-säätimellä ja hienoimmillaan saa napista painaa lisää irtikytkentä aikaa 30 minsaa/painallus.
 
Itse pyrin kysymään talon edustajalta noista ilmaisin asioista ennenkuin alan testaamaan aiheuttaako savu hälytyksen vai ei. Varsinkin niinkuin toveri Liuhu tossa muistutti, että ne on kiinteistökohtaisia..
 
Että kun mä mokaan siinä Tampereen Hämeenkadulla olevassa tuhdissa discossa ja savukoneen huollon yhteydessä aiheutan palohälytyksen, vaan koska en ajattele asioita loppuun asti.. -> Niin se pelastuslaitos tulee paikalle sen asian kuittaan ja niillä ei ole enään sen mun soittaman "tää on väärähalytys"-puhelun jälkeen niin kiire sinne kohteeseen, mikä tarkoittaa sitä, että ne naapuriravintoloissa syömässä olleet ihmiset odottelee raikkaassa syysilmassa vähän pidempään, että pääsevät takaisin jo kylmettyneiden ruokiensa ääreen. anteeksi. Se olin minä silloin..
 
Mä muuten tajusin sen mokan sillä hetkellä kun se eka tupsahdus savua lähti nousemaan kohti kattoa ja mulla ei ollut hajuakaan a) onko kohteessa irtikytkentä kelloa ja b) jos on, niin missä. Nopeampi kaveri olis juossut narikkaan katsoon, josko sieltä moinen löytyisi, mutta lainatakseni Lapinlahden Lintujen laulua: se ei käy, koska minä olen lihava..
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=211367