Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:-Dr.DW-
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Remo harjoitusrumpusetti
Aika:27.07.2012 00:12
Vallu-Veke: Sinulla kun on akustiset, niin akustisiin triggerit, verkkokalvot ja joku halpisaivo. Edullista tähän asti. Symbaali- ja toimiva hihatpädi maksaa. Mutta kuitenkin akustisista saa parhaat sähkörummut. Asettelu menee silleen automaattisesti samanlaiseksi, kuin normiakustisessa. Kumilätyissä kun on ihan liikaa reboundia, jos meinaa soittaa akustisiakin, eikä ne kalliit pienet verkkokalvopädit ole sen raposempia. Sotkevat tekniikkapuolen asioita sitä kautta. Verkkokalvoilla saa akustisiin aidohkoa tuntumaa tai hieman sinne suuntaan, varsinkin jos raskii laittaa rolandin paksummat verkkokalvot. Tavallaan ei mene harjoitus, motoriikkaa ajatellen hukkaan, kun tuntuma on hieman saman suuntainen molemmissa, akustisissa ja sähkiksissä.
Sähkörumpupuolen gurut tietää, mitä tulee maksamaan. Halapaa se ei ole.
Itse tein omista kumilätty-rolandeista ja akustisesta setistä tarpeisiini sopivan setin. En jaksa laskea hintoja, etten masennu enempää. Nyt on ylimääräinen räkki ja pino kumilättyjä märäntymässä. Aivot, symbaalipädit sekä piuhat on käytössä vielä.
Mutta jos hyvät ja halvat sähkikset haluat, niin kyttää torilta käytetty TD6 tai TD3. Soundit riittää kyllä kotidemoihin.

 
Tuosta kumilätkien reboundista.
Itse huomasin jännästi, että ne bounssaa paljon vähemmän, ku oikea kalvo.
Noiden sähkisten hankinnan jälkeen, akustisten soitto meni ihan kuralle -kiitos meshien.
Vaikka kuinka tiukalle virittää, niin en mie saa niistä oikean kalvon tuntoa... Tai sitten en vain uskalla vetää niitä oikeasti kireelle...
...pelkään että muoviset menee päreiks.
 
Miehän olen sitten taas oikein "emäpaska" virittämään akustisia, että en oikein tiedä edes, että miltä -oikein viritettyjen rumpujen pitäis edes saundata/tuntua. :(
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=211373