Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Moderaattori
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Rumpupalstan taso
Aika:25.07.2012 09:17
Sen verran nyt vielä on sanottava että aivan turha miettiä kuka on tehnyt mitäkin, kunhan asialle tekee itse jotain. Kerratkaa sääntöjen kohta 7: Jos sinulla ei ole mitään oikeaa sanottavaa älä turhaan vastaa toisten kirjoituksiin. Täysin turhat yhden tai kahden sanan kommentit poistetaan.
Käytännössä siis turhat, asiaan liittymättömät, omasta mielestä hauskat jutut kun jättää kirjoittamatta niin kaiken pitäisi olla hyvin. Ja jos ei ole mitään muuta kuin perusteetonta haukkumista niin ei tarvitse sitäkään sanoa. Esimerkkinä, jos et tykkää tuplapedaaleista ja et itse soita niillä, niin tuplapedaaleita koskevaan ketjuun on aivan turha kirjoittaa silloin "tuplapedaalit pitäis polttaa ja niiden soittajat on tyhmiä", tälläinen on turhaa provokaatiota joka täältä halutaan pois. Tappelimista varten on muita palstoja internet pullollaan.
 
Meillä Suomessa on hyvä henki rumpalien kesken, meillä on jopa oma hyvä yhdistys joka järjestää hienoja tapahtumia ja julkaisee mainiota lehteä. Ei löydy monella muulla instrumentilla vastaavaa.
Toivoisin että muusikoiden.netin keskustelupalsta olisi turvallinen paikka kysyä tyhmiäkin kysymyksiä turvallisin mielin.
 
-Moderaattori
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=211361