Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Decadetroll
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:M.A. Bation Kieli(demppaaja??)
Aika:23.07.2012 22:43
loner: Pelastaako joku paniikkinauru sen ettei ole mitää musiikkitajua tai sävelkorvaa?
tahaton idiootti koko nain..siis mies. Vai kuuluuko loistavan muusikon kriteereihin: hyvä sävelkorva, loistava säveltäjä,hyvä huumorintaju..mitä ..tua? Bation moppitukka on kykenemätön muusikkona, ei sävellystaitoa, ei kykene soittamaan yhtään kappaletta alusta loppuun, jos ei lasketa sitä kappaleeksi sitä että tiluttaa toisten biisien päälle skaaloja edestakaisin.
Kai se on sitten huumorintajua tai itse fucking ironiaa se.Näyttäkää yksi Bation säveltämä oikea musiikki kappale niin näytän että bation peruukin alla on hiuksia.
Jim Peterik otti loistavan muusikon taustalleen tässä. No Batiolla on huumoritajua kai sitten, olisipa muillakin.toivottavasti yleisölle oli tiedotettu, että vaikka tuo kuulostaa hirveältä, niin se on teknistä ja huumoritajua löytyy.
 
http://www.youtube.com/watch?v=V2LwkUThxMQ
 
Siinä on itseironiaa, ihanan kuuloista:
 
http://www.youtube.com/watch?v=wlnzgP-wOcw&feature=related

 
Jos Batio sua nuin kovasti pakkaa vituttamaan, niin miksi luet ja kirjoitat herraan liittyvään ketjuun? Luulis pääsevän helpommalla ja paremmalla mielellä kun jättäis väliin. :)
 
En minä jaksa alkaa sulle linkkailemaan mitään videoita/biisejä.. jos et ite löydä musiikkia ja hyviä juttuja tuosta, niin eipä tuo mun ongelma ole.
 
Mutta jospa jatketaan tuosta demppausvehkeestä seuraavaksi.. Ihan näppärä vehje varmasti (parempi kuin se perinteinen hikisukka solmulla kaulan ympärillä :), mutta ihan hirveän hintainen. Pitäisköhän alkaa kehittelemään itelle tuontyylistä vehjettä, joka olis järkevän hintanen ja auttais sitten kivasti jos joskus innostuu opettelemaan jotain 8-sormitäppäilyä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=211330