Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:PK-seudulta halpa kitarapussi tai -laukku archtop kitaralle?
Aika:22.07.2012 22:41   (muokattu 22.07.2012 22:45)
tele09: Katsoin niiden nettisivulta mutta en löytänyt. Kyse on siis jumbo kitaran(ei western) pussista? Oliko tuo kaisaniemessä?
 
Vantaanportin fasulla olen itse asioinut ja kyllä niillä on siellä liikkeessä hyllyssä noita pusseja. Itselläni on archtop kitara (jumbo kokoisella kopalla) tuommoisessa pussissa. Siinä samassa pussissa kulkee kyllä myös tavallinen drednoughtkin. Kyseessä siis jotakuinkin oheisen linkin pussi.
http://www.f-musiikki.fi/kitarat_ja … t/f212200_kitarapussi_akustinen_/_f
 
Tuohon menee jumbo ja archtop kitara myös. Vantaanportissa tuo vain on mielestäni halvempi kuin verkkokaupan 28 egee. Musafasu on siitä hassu kauppa, että eri myymlöissäkin voi olla eri hinnat. Tuo vantaanportin iso halli on kuulemma joku niiden keskusvarasto jotan siellä voipi olla vähän halvempaa (tai niin minulle kerrottiin kun ihmettelin itäkseksuksen musafasulla miksi elixir kielet maksoi viisi euroa enemmän kuin vantaalla, vaikka molempien kauppojen ovessa lukee f-musiikki). Niin ja jos marssit liikkeeseen paikalle, niin kyllä niiden myyjien kanssa voi tinkiäkin vaihtelevalla menestyksellä.
 
E: jos menet liikkeeseen sitä pussia ostamaan, niin katso hyllystä suunnilleen saman kokoinen kitara kuin itselläsi on ja sovita sillä se pussi, niin saat varmasti sopivan. Osaa ne myyjätkin toisinaan vähän neuvoa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=211249