Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Decadetroll
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:DS-1 ja MT-2 modit
Aika:19.07.2012 05:59
BurningSensation: Terve,
 
On alkanut elektroniikka kiinnostamaan harrastusmielessä viimeaikoina ja ostinkin nämä kyseiset Bossin pedaalit, kun halvalla sain ja niihin näyttää modausohjeita netistä löytyvän. Tarkoitus siis testailla modeja lähinnä huvin ja urheilun kannalta. Mutta toki tarvetta säröille löytyy, koska usein laina vahvistimilla joutuu soiteltua.

Seuraavilla modeilla ajattelin aloittaa.
Dieze mod: http://www.lonephantom.com/2010/03/modding-the-boss-mt-2/
Keelay's Ultra mod: http://www.instructables.com/id/Modify-Your-Boss-DS-1/
 
Onko kenelläkään omakohtaisia kokemuksia näistä? MT:n kohdalla tavoitteena voisi olla saada sirinää kuriin ja säröstä luonnollisemman kuuloinen sekä gainia vähennettyä. Ja DS-1:llä lisää monipuolisuutta, vahvistimen buustauksesta aina kasarihevi -tyylisiin säröihin asti.
 
Mistä muuten kannattaa komponentit tilata? Ural tonella näyttää olevan hyvä kattaus, mutta aivan kaikkia täsmälleen oikeita komponentteja ei ollut saatavilla. Miten tarkkaa komponettien valinta ylipäätänsä on arvojen ja tyypin suhteen?

 
Vaikea kuvitella ettei uraltonelta löytyisi oikeanlaisia komponentteja.. joa nyt jotain silver mica-kondensaattoreita löydy, niin kokeile muunlaisella konkalla. Saundi varmasti muuttuu erityyppisten komponenttien välillä, mutta mistäs tietää kuinka hyviä saundeja saa vaikkapa keraamisilla kondensaattoreilla. Pidä ainakin aluksi nuo arvot kuitenkin samoina kuin ohjeissa, niin saat edes suunnilleen oikeanlaista saundia kuin alunperin on tarkoitettu. Sittenpä noiden arvojen kanssa voikin leikkiä ja kokeilla mikä vaikuttaa mihinkin. :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=211253