Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Hynkel
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Ibanez TSA 30 tubescreamer kitaracombo
Aika:17.07.2012 08:46
Edelliseen ketjuusi viitaten voinen jo kokeilemattakin sanoa, että tuskin soveltuu hamuamaasi metallisoundiin. Voin olla väärässäkin, mutta noin yleisesti Tube Screamer ei kyllä ole siihen ihan se kaikkein ihanteellisin valinta. Sen sijaan sellaiselle kuin minä, joka rakastaa jazzia ja bluesia, Tube Screamer toimii ja löytyykin spedulaudasta kunniapaikalta.
 
Toinen neuvo voisi olla, että kokeile ihan oikeasti vahvistinta ennen kuin ostat. Etenkin jos kokemusta ei hirveästi ole, se kannattaa ihan vain pettymyksen välttämiseksi. Tiedän tämän kokemuksen kautta, kun nuorempana itse kävin samaa läpi. Oi kun silloin olisi ollut yhtä paljon hölmöilyä takana kuin nyt kolmevitosena, olisin ollut aika lailla viisaampi.
 
Huomaan myös että olet innostunut tästä vahvistimesta nyt, ja se saattaa jopa poltella (GAS:in seireeninkutsua on vaikea vastustaa...). Onhan sitä sinulle myös toisessa ketjussa suositeltu. Lue silti myös suosittelijan kommentti siitä, ettei se ehkä ole sinulle se sopivin jos olet hevimiehiä. Ja jos olisikin, varmista silti kokeilemalla. Se että niitä ei ole oikein hyvin saatavilla on tietysti ongelma, mutta sen ei pitäisi kannustaa sinua tekemään hätiköityä ostopäätöstä kuitenkaan.
 
Toivottavasti tämä ei lannista, se ei ole tarkoitus. Yritän lähinnä saada ohjattua testaamaan ja valitsemaan sitten. Saatat jopa saada halvemmalla kivijalkaliikkeestä kuin esim. Thomannilta, jos vähän makustelet ja vertaat vaihtoehtoja. Yksi vinkki voisi olla, jos asut Helsingissä, että menet liikkeeseen ja tutustut eri malleihin. Kuuntelet mikä soundi viehättää ja sitten palaat asiaan vaikka täällä jos budjetti ei mätsää.
 
Ehdottiko sulle kukaan sellaista merkkiä kuin Blackstar vielä? Oletko tutustunut?
 
Onnea ja malttia vahvistimen hankintaan! Kitaransoitto on kivaa!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=211204