Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JPQ
Alue:Koskettimet
Aihe:80-luku kotiurut
Aika:01.07.2012 03:26
staggiato: En usko, googletin OWG;n löysin kuvia vain 70-luvulta. Taitaa olla niin että se soitinmalli oli joku hetkellinen maahantuonti ja kun se ei ollut laatusoitin niin sellaisista ei usein jälkeenpäin löydä mistään tietoa. On se varmaan hyväksyttävä että se jää ikuiseksi mysteeriksi että mikä se oli. Olisi vaan ollut kiinnostavaa tietää että oliko jollakin muulla samanlainen urku ja olisiko joku kuvannut sitä mutta todennäköisesti ne on ollu sellaisilla tyypeillä joilla on soittointo loppunut sen siliäntien eikä sellaiset muusikoidennetissä kule. Minä taidankin olla poikkeus tai mielenvikainen kun soittoharrastus jäi vaikka ensisoitin oli niinkin surkea.
 
kiitos kaikille avusta kuitenkin, samalla tuli tietoa muuten monista eri soittimista männävuosikymmeniltä, eikä lisätieto ole koskaan pahitteeksi ellei se lisää tuskaa.

 
Voihan olla että joku joskus tähän ketjuun eksyy joka tietää äkkiä mistä puhut. Sellainen ihminen ei välttämättä kovin usein ole täällä paikalla no tarkoitan että joskus eräiden asioiden tietäjät on harvinainen vähemistö joka vielä voi olla niitä että noin pari kertaa vuodessa käy näillä netti palstoilla.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=210845