Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Artemi
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:Craig Finn (The Hold Steady, US)& co, ma 12.11. Savoy, Hki
Aika:27.06.2012 12:57
THE HOLD STEADYN CRAIG FINN JA DRIVE-BY TRUCKERSIN PATTERSON HOOD HELSINKIIN
Ma 12.11.2012 Helsinki, Savoy-teatteri
 
The Hold Steadyn johtohahmo Craig Finn, Drive-By Truckersin laulaja-biisintekijä Patterson Hood sekä Monsters of Folk -kokoonpanosta tuttu Will Johnson saapuvat loppusyksystä yhteiskeikalle Helsinkiin. Nykypäivän keskeisiin yhdysvaltalaisiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuvat artistit esiintyvät Savoy-teatterissa maanantaina 12. marraskuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Lippupalveluun perjantaina 29. kesäkuuta.
 
Vuodesta 2004 lähtien indierock-yhtye The Hold Steadya johtanyt Craig Finn julkaisi tammikuussa soolodebyyttinsä Clear Heart Full Eyes. Brooklynissä kirjoitettu ja tuottaja Mike McCarthyn (mm. Spoon, ..Trail of Dead) kanssa Austinissa äänitetyn levyn kappaleet ammentavat Finnin pääbändin tuotannon tavoin americanasta ja indie-musiikista, ja albumin keskeisessä osassa ovat terävästi havainnoivat sanoitukset.
 
Patterson Hoodin tähdittämä Drive-By Truckers on tullut tutuksi southern rock -vaikutteisesta alternative-musiikistaan, jota yhtye on julkaissut jo yhdeksän albumin verran. Bändin nokkamiestä on pitänyt kiireisenä myös soolomateriaalin työstäminen, ja parhaillaan mies valmistautuu kolmannen oman levynsä julkaisuun. Patterson Hoodin edellinen sooloalbumi Murdering Oscar (And Other Love Songs) ilmestyi vuonna 2009.
 
Illan kolmas esiintyjä on Conor Oberstin ja Jim Jamesin rinnalta Monsters of Folk -superbändistä sekä Centro-Matic -yhtyeestä tuttu Will Johnson, jota kuultiin vierailijana myös Craig Finnin ajankohtaisella albumilla.
 
Tulevalla Helsingin keikalla illan artistit esittävät soolo-osuuksien ohella myös yhteiskappaleita. Konserttiin ei ole ikärajaa, mutta Savoy-teatterista löytyy erillinen anniskeluravintola. Tapahtuman järjestelyissä ovat mukana Rumba-lehti ja Stupido-Shop.
 
LIPUT:
Myyntiin pe 29.6.2012 klo 9.00
28 EUR +toimituskulut. Ennakko: Lippupalvelu.
 
urlhttp://steadycraig.tumblr.com/url_
urlwww.pattersonhood.com/url_
urlwww.centro-matic.com/url_
urlwww.savoyteatteri.fi/url_
urlwww.fullsteam.fi/url_
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=210843