Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rintapek
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Huumoria musiikissa
Aika:24.06.2012 19:00
KanttoriPiiparinen: .. Huumori on vaikea laji. Se mikä saa toisen nauramaan, saattaa herättää toisessa myötähäpeää. Olen silti varma siitä että huumori musiikissa ei ole kokonaan kuollut...
 
Ei se ole kuollut, eikä se tule kuolemaan. Tai jos huumori maailmasta kuolee, niin meikäläisellä on edessä ainoastaan ostosreissu köysi- & saippuakauppaan.
 
Saukki, Repe, Junnu ja vaik Veksi kun olivat/ovat herroja, jotka huumorin ohella tekstailivat ihammitävaan, kun se tekstinikkaroinnin taidon rajat eivät ihan kättelyssä loppuneet. Moni muu voi vaik pelätä, että leimataan "pelkäksi" vitsinikkariksi, mene ja tiedä?
 
Mutta olet oikeassa. Angstissa ei oikein voi vetää överiksi, pikemminkin päinvastoin. Mut huumoriyritykset äkkiä lakkaavat olemasta hauskoja, jos niit vitsejä alleviivaa tai korostaa liikaa, tai etenkin jos se menee hupaisasta mauttomuuden puolelle.
 
Lisäksi humöörin esittäminen on hiukkas vaikeaa ainakin tilanteissa, joissa itteltä on just sydän revitty irti rinnasta. Toisinpäin taas on huomattavasti helpompaa: Jos mä tossa parin tunnin päästä voitan kymmenen miltsiä lotossa, ni lupaan ottaa akkarin kainaloon ja mennä trubaksi ostarille esittämään kappaleet köyhä laulaja, pennitön uneksija ja suuret setelit.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=210790