Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Decadetroll
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:VARASTETTU: Ibanez RG 3550 (Viialasta)
Aika:21.06.2012 11:47
fox: Juu, ei moisesta sarjanumerosta oo käsitystä.. ;) Kaikki daterit netissä herjaa, ettei olisi validi numero. Kysäisin aamusella vielä kahelta netti-tutulta ja kovalta Ibanez-ammattilaiselta josko heillä olis jotain käsitystä.
Toinen esitti lisäkyssärinä, että oliko sen kakkosen ja sen F-alkuisen numerosarjan välissä "välilyöntiä" tai vastaavaa, ja oliko tosiaan niin ettei sen F-kirjaimen (FujiGen Gakki, Japan) jälkeen ollut esmerkiks nollaa.. (2001 = 01)

 
Ei oikein voi olla nollaa tuossa välissä, kun tuossa ompi edge zero. Ei oo tainnu olla ku pari vuotta olemassakaan tuo, eli 2010 vois olla aikalailla oikein. Tuo kakkonen nyt ei tosiaan kuulune tuohon sarjanumeroon, enkä tiedä mistä se siihen on eksynyt, mutta ilman sitä kyllä on "oikea" tuo sarjanumero.
 
Toivottavasti keppi löytyypi vielä jostain. Lienee kyllä vähän harvinaisempi malli ja väri suomenmaalla, minä en ainakaan ole nähnyt yhtään keltaista vaahteralautaista 3550 täällä pohjolassa, eli aika helppoa lienee sinänsä etsiä sitä myyntipalstoilta sun muualta. Erityisesti kun tuo sarjanro löytyi arkistosta. :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=210719