Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:markusnurminen
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Ensimmäistä Gibson Les Paulia
Aika:20.06.2012 23:33   (muokattu 20.06.2012 23:37)
Noista hintaeroista sen verran että tosiaan kuten tossa mainittiinkin, vaahteraotelauta noissa 1960 ja 1960 zebra-malleissa laskee varmaan hintaa, ja sen lisäksi zebrassa on mattalakka verrattuna traditionalin ja perus 1960:n kiiltävään. Traditional pro:ssa sen sijaan on kiillotettu kansi ja muualta matta. Perus-traditionalissa on vissiin jotain loimukansia, muissa plain toppeja.
 
Itelläni on nyt ollut jonkun aikaa traditional pro, johon on kylläkin vaihdettu kaikennäköistä (Duncan Antiquities -mikit, Tonepros-klusonit, Callaham-talla...), jokatapauksessa puiltaankin jo todella hyvä peli. Näitä ei taida kauheesti liikkua, mutta muita traditional-sarjalaisia on ainakin Kitarapajalla aika hyvin. Eli testaamaan vaan, jos onnistuu. Kauloista vielä sen verran että luulin että 60s-kaula on mun juttu ennenkuin testasin tätä 50s-kaulaa. Mieli muuttui samantien, ei mun pienillä käsillä mitään ongelmia ainakaan oo. Lähinnä se pyöreämpi profiili tuntuu mukavammalta, 60s tuntui enemmän kulmikkaalta tavallaan. Molemmilla kyllä soittaa, ei siinä. Eli tässäkin voi todeta että testata kannattaa, mikäli onnistuu.
 
E: Niin siis tosiaan 1960-malliakin on kaksi eri: perus ja zebra, joiden ero on hinnan lisäksi ainakin kiiltävä vs. matta lakkaus ja mustat vs. zebra kuoret mikeissä.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=210731