Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tonski
Alue:Kilpailut
Aihe:Riffiskaba 172 - Äänestys
Aika:20.06.2012 17:04
gary field:
Tää oli kyllä tosi makeen kuulonen pätkä. Haikka tuntu olevan vähän takana niin kuulosti jopa shufflahtavalta välillä:D Kuitenkin just sellasta tunnelmoivampaa kamaa mistä ite diggaan eniten, toi alku on jopa vähän kieron/ilkeän kuulonen basson mukaantuloon asti.
 
sympxgtr:
Svidu mikä kitarasoundi! Huutaa rokkenrollia! Ihan kivasti gruuvaa tää riffi, mukavan kuulonen ja laulujen kanssa toimis varmasti oikein hyvin. Ehkä rummuissa vois olla vähän enemmän jotain rytmistä kikkaa taustalla elävöittämään tätä pätkää, ettei kävis monotoniseksi, ei tosin käynyt.
 
aalataur:
Siistin kuulonen sointukierto:D Tästä tuli vähän mieleen terssiharmonisoitu etydi, johon on laitettu komppi taustalle. Ihan käypäseltään menis tosin instrumentaalisesta väliosasta johonkin biisiin, ennemmin kuin biisin kantavana riffinä.
 
rize88-:
Aika villin lännen tunnelmaa käytetään tässä. Tosi haikeen kuulonen pätkä, herätti fiiliksiä ja mielikuvia. Yksinkertasuudessaan mielestäni todella toimiva ratkaisu.
 
destruction:
No voi vittu nyt taas:D Sieltä potkii duke nukem 60cm paksun teräsoven paskaksi ja tulee leikkelemään munat irti, on sen verran badassa alku. Tuli mieleen Nevermorelta semmosen biisin kuin This Godless Endeavor instrumentaaliosa riffeineen. Jälkipuoliskokin on melodisemmassa otteessaan loistavasti toteutettu. Tätä kuunnellessani älyän, että pisteytyksestä tulee todella vaikeaa.
 
tomaattiorava:
Tää on äänityksenä jotenkin out of balance.. Siis kitara tuntuu jotenkin tunkkasen kuuloselta tai ei tule tämäntyylisiin riffeihin oikein hyvin esille. Riffit itessään on aika siistin kuulosia, ehkä oon tottunu tosin ite kuulemaan blästeissä enemmän pahapersemäisyyttä ja ilkeyttä. Ihan siisti pätkä, ois toiminu enemmän paremmin äänitettynä.
 
Johann Onn:
Tuli heti mielikuvat riehumisesta jonkun punkkibändin keikalla. Alku potkii ihan kivasti, loppupuoliskosta en oikein digannu. Jotenkin tuntu häviävän se riffin riehumisen meininki melodisuuden alle.
 
Thet:
I feel the kebab! Ihan asiallista pittausta faaraoiden parissa, tätä kuuntelis ihan biisintäyteisenkin mielellään hyvin laulettuna. Hyvin oli soittimet tasapainossa keskenään, näin omaan korvaan mututuntumalta, soittokin skulas. Aika hyvä pätkä.
 
Pisteet...
 
destruction 2p.
gary field 2p.
rize88- 1p.
sympxgtr 1p.
 
Pisteytys ei siis ollut helppoa. Seuraava piste olis varmaan menny Thetille, mutta jostain pitää aina karsia.
 
destruction: Tonski: Hyvää tunnelmaa. Tätä olis jaksanu kuunnella pidemmällekin. Etäisesti tuli mieleen erään japskihenkilön säveltämä juttu johonki leffamaiseen peliin. Myös pientä Opeth -tyylistä vibaa mukana.
 
Toi on btw eka minuutti muuten valmiista biisistä, aihe vapaa niin pysty käyttämään ennaltasävellettyä jälkeä. Jos kiinnostaa kuunnella pidemmällekin, niin..
 
http://maihinnousu.net/s/15064
(toki riffiskaba pelkän tuon minuutin pätkän mukaan!)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=210712