Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sutisoppa1975
Alue:Rummut: sähkörummut
Aihe:yamaha dtx multi-12 kysymyksiä..
Aika:20.06.2012 11:13
Ensinnäkin, jos aiheesta on jo kirjoituksia, niin en ainakaan löytänyt.
 
Olisi tarkoitus vähän leikkä tuolla laitteella ja katsoa mihin se pystyy. Haaste olisi seuraava. Pitäisi saada taustanauhoja soimaan kyseisellä laitteella.
 
Laitteen muistiinhan mahtuu vain 16 bittisenä mono 2 Mb ja stereona 4 Mb Wav tai Aiff tiedostoja, joten nyt tollaista 16 bittistä wavia sinne menee maksimissaan joku 20 sekkaa.
 
joten silloin taustanauhat pitäis koostaa loopeista, eikä tässä tapauksessa sekään ole ongelma, mutta voiko noista wav tiedostoista rakentaa looppeja sinne muistiin, niin ei tarvitsisi olla joka tahdin tai 4: välein huitomassa pädiä?
 
Toinen kysymys olisi, että koska padilla olisi hyvä kyllä ohjailla taustoja vauhdistakin eikä näin ollen olisi ihan täysin "koneiden orja", niin millähän systeemillä voisi ton kytkeä johonkin, esim läppäriin ja saada sitä kautta sitten kytkettyä raitoja pyöriin?
 
Midi osasto on vielä täysin tutkimatta laitteesta ja se varmaan tarjoaisi vielä jotain, mutta jos jollakin on kokemusta ja on onnistunut käyttään ominaisuuksia, niin tieto olisi nannaa.
 
Nyt tietnkin joku varmaan kommentoi, että heitä sillä vesilintua ja hommaa vain läppäri, mutta tarkistetaan nyt ennen sitä, että onnistuisiko jokin muu keino.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=56&t=210720