Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:mack the knife
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Keikan 'peruminen'
Aika:18.06.2012 17:50
Pedro84: Moro,
 
ihan mielenkiinnosta ajattelin kysellä täältä seuraavanlaista asiaa;
 
Meillä oli sovittuna tulevalle juhannukselle kaksi keikkaa jotka sovittu toukokuun puolivälin tienoolla ja niistä on tullut kirjalliset työmääräykset. Keikat siis säestyskeikkoja tanssilavoilla. No, huomattiin internetistä viime viikolla ( puolitoista viikkoa ennen keikkoja) että samoille keikoille on merkattu myös toinen säestävä bändi ja aikamme asiaa selvitettyä olikin niin että kyseinen solisti oli ottanut toisen bändin näille keikoille meille siitä mitään ilmoittamatta. Ohjelmatoimisto oli yhtä tietämätön asiasta kun mekin. Nyt kun on tosiaan enää muutama päivä tuohon juhannukseen niin tämä solisti ei ole edelleenkään ilmoittanut meille että keikat on meidän osalta peruttu mutta ohjelmatoimisto on saanut asiasta varmistuksen kolme päivää sitten ja olen sieltä saanut tiedon että juhannuksen keikat hoitaa se toinen bändi.
 
Eli kysymys kuuluukin, voiko näin tehdä ilman minkäänlaista korvausvelvoitetta??
Meillä on viisihenkinen tanssiorkesteri jonka taustalla pyöritämme pientä firmaa hoitaaksemme laskutuksen ym. Firmahan ei pyöri ilman kuluja eikä pyöri orkesterikaan. Tämän vajaan kahden viikon sisällä emme ole saaneet mihinkään uusia keikkoja myytyä juhannukseksi ja laskupinot odottaa maksuaan. Teemme tätä päivätyön ohella ja orkesterin kesäkuun talous painottui aika paljon tuohon juhannuksen tuloihin joita nyt sitten ei tulekkaan.
 
Kertokaapas voiko tässä tilaanteessa tehdä mitään, vai mennäänkö torin laitaan soittelemaan harmonikkaa hatun kanssa? :)

 
Mun mielestä pitäis kuukautta ennen ilmoittaa, muuten olis korvausta maksettava. Ota nyt selvää ja vaikka muusikoiden liiton kautta varmistat miten se on.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=210681