Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:SikaEki
Alue:Kilpailut
Aihe:Roots-skaba 231 äänestys
Aika:17.06.2012 01:43
tono:Olisi voinut olla vähän röyhkeämpi veto. Ilmeisesti menit straton väliasennolla soolon läpi mikä pikkasen antaa tuhnun fiiliksen. Meininki paranee loppua kohden kuitenkin oikein mallikkaaksi soittamisen kannalta.
 
BigPapa: Hyvä ettet menny vaihtamaan tätä. Heti ensikuulemalta iski korvakanaaliin kuin sata seireeniä. Etenkin alun harmonia on vaikuttavaa.
 
Bluestumppi: Käytät paljon noita pitkiä ääniä mitkä tekevät kuuntelusta helposti sisäistettävää, mutta jotain voimakkaampaa vibran tynkää niihin ehkä kaipaisi lisää. Runsaasti hyviä äänivalintoja.
 
stratomaster:Erittäin levolliset vibat herättävää materiaalia.
 
blues guitar:Loppupuolisko on hyvää materiaalia soiton ja melodianrakentelun suhteen. Intensiteettiin olisi voinut lisätä vähän ehkä lisää vaihtuvuutta.
 
blaekie: Toi alku on ihan perseestä, mutta sitten vaihtuu ääni ja alkaa tapahtumaan erittäin hyviä asioita. Hyvä käänne juonessa. Tykkään tästä tosi paljon juuri siksi.
 
Kuha: Sisältää kaikki hyvän kitarasoolon elementit. Jotain 4 eri saundia, sellaista soittoa, jota itse ei kykene jäljittelemään, on nopeaa ja on pitkää ääntä etc.
 
Imper: Alku perusohramallasta, mutta sitten alkaakin tapahtua yllättäviä käänteitä. Hyvää materiaalia kaikenkaikkiaan.
 
Jucciz: Oikeastaan samat kommentit kuin Kuhalle, mutta tää oli ehkä omaan korvaan melodiankehityksen suhteen maukkaampi. Sisältää paljon opettelemisen arvoisia fraaseja.
 
krk: Mahtava sofistikoitunut äänimaailma ja sulava soitto takaa makunautinnon.
 
tappis: Saundista en niin perusta, mutta tappiksen vibra on sellainen jonka tahtoisin siirtää myös omiin sormiini. Tämä on erittäin hyvä.
 
tjj2000: ehkä vähän anteeksipyytelevä volumen määrä kitarassa suhteessa taustaan tällahaavaa.
 
apenaattori: Perusvarmaa soittoa sisältäen hyviä käänteitä.
 
Grugi: Rytmillisesti ei oikein istu taustaan ainakaan mun mielestä. Soitto on ikäänkuin harkitsevaa ja siksi ehkä hivenen jälkijunassa taustaan nähden.
 
Zeeboo: Tämä on monellakin tapaa hieno esitys. Erityisesti omaan korvaan tuo honottava, mutta laulava od on varsin maukas. Sitä hyödynnetään varsin mallikkaasti käyttäen runsaasti ylärekisteriä.
 
pisteet: piste / naamari näille
BigPapa
blaekie
Kuha
Imper
Jucciz
krk
tappis
Zeeboo
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=210645