Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:vispaa
Alue:Keikkapaikat
Aihe:Rentukka (Jyväskylä)
Aika:11.06.2012 14:11   (muokattu 11.06.2012 14:21)
Moikka,
Ollaan avattu Rentukka 1.6.2012 uudelleen täysin uudella yrittäjäporukalla ( www.ideaosuuskuntamade.fi )
Edellinen PA on suurimmilta osin lähdössä "verkonpainoksi" ennen pitkään ja päivitämme kalustoa sitä tahtia, kun kääpää tulee sisään. Tavoitteena olisi kuitenkin, että homma on kokonaan valmis vielä tän vuoden puolella.
 
Ennen äänentoisto oli vuokranantajan eli Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan omaisuutta, mutta nyt äänentoisto siirtyy yrittäjän vastuulle, jolloin luonnollisesti aion pitää myös huolta siitä. Käyttäjäystävällisyys ja muunneltavuus on tällä hetkellä nollassa, mutta kunhan saan vehkeet kuntoon ja lavan aluetta eristettyä lisää niin kyllä se siitä. Tilahan on miksauksen kannalta hankala, kun on pitkä ja matala ja kovaa pintaa paljon.
 
Ekana hankintalistalla ainakin päätetehon lisääminen ja efektiräkki. Valo- ja mikkikalustoa on jo laitettu, (Ledikannut+ohjain ja Shure 52/57/58/58A jne.), loputon määrä jeesusteippivirityksiä purettu ja kolvia pidetty kuumana monta päivää. Kyllä tästä vielä hyvä tulee, pistän kalustolistaa kun homma etenee.
 
Rentukan maine legendaarisena keikkapaikkana toivottavasti lähtee uuteen nousuun useamman vuoden suvantovaiheen jälkeen. Keikkatarjouksia saa edelleen laittaa!
http://www.rentukka.fi
 
Ps. uusin ne pillit :)
 
-Emppu
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=45&t=141618