Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Haipuma
Alue:Livetoiminta
Aihe:Mikä pikkumonitori tolpannokkaan?
Aika:08.06.2012 11:39
Haipuma: Mulla oli muutama vuosi sitten vähän aikaa käytössä juuri tollanen TC-Heliconin tolppamonari. Malli oli se "isoin" 300 XT tms. Ilmeisesti mulle oli sattunut hyvä kappale, pari kertaa pyöri portaikkoa alas ja tippu lattialle, mutta toimi hyvin siitä huolimatta.
 
Hyvä soundi siinä oli, mutta rumpalin läheisyydessä soitettaesssa hönkä loppui heti. Sopii siis varmasti täydellisesti akkariduo-tyyppiseen meininkiin. Oli myös erittäin roudattava :)
 
Jos tarkoitus on vedellä koko orkesterin kanssa jossa sähkikset, basso ja rummut, suosittelen myös hankkimaan jonkun vähän isomman jos on mahdollista. Nimenomaan lattialle sijoitettavan. Hommatkaa pari kolme kappaletta jotain laadukkaita aktiivi PA-pönttöjä, jotka saa kulmaa lattialle tai sitten nokan päähän jos on tarvetta. Esim. paljon pidetty RCF art10a tms.

 
Noniin, luinpa taas pikaisesti: Näissä on kaikissa miinuspuolena se että ulostuloliittimestä tulee sama tavara kuin kaiuttimestakin. Eli jos laitteeseen kytkee sekä laulajan mikrofonin että mikserin monitorilinjan, pelkkää mikkisignaalia ei enää saa mikserille. tätä ei noista saa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=210493