Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JuSu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Blackstar HT Club 50 Head
Aika:03.06.2012 08:54   (muokattu 03.06.2012 08:56)
Thimann: Tuommosta meinaisin toomannilta tilailla
 
Kantsii katsastaa kotimaankin tarjonta, suosi suomalaista?
 
http://www.musamaailma.fi/BLACKSTAR-HT-Club-50-nuppi
 
...ja kysymys kuulukin että: Saudaako se Harley Bentonin G412A Vintage kaapin kanssa hyvältä?
 
Sitä ei voi kukaan sulle sanoa, koska se on makuasia. Onhan tuossa Bentonissa vaneriloota ja Celestion V30 -elementit, joten speksit on periaatteessa kohdallaan, mutta miellyttääkö noitten soundi just sua, sitä ei voi kukaan tietää eikä näillä tiedoilla ees arvata.
 
Paperilla laitteet ovat varsin jees, joten soundin LAATU on varmastikin linjassa hintaan. Kyllä noista siis hyvän soundin saa, mutta onko se SUSTA hyvä, se on eri asia.
 
Ymmärtänet pointin... Ja vaikka ne rahat kuinka polttaa taskussa, niin kantsii vähä jarrutella. Mieti, millaista soundia on hakusessa (bändejä, biisejä) ja sitäkautta lähde suunnittelemaan settiä. Tarjontaa tuossa hintaluokassa on runsaasti. Käytettynä saapi rahalleen paremman vastineen, ja jos ei sitten miellytäkään, niin ei tuu rahallisesti takkiin, koska yleensä kamat saa myytyä abou samaan hintaan eteenpäin.
 
Tää on tää tylsä lätinä, mutta noin se kannattaa tehdä. Mutta jos sulla on hyvä fiilis tosta Blackstarista niin anti mennä vaan. En mä itsekään tuota neuvoa läheskään aina noudata.... Ja kama kiertää. =)
 
JuSu
 
EDIT: Mainitsit hakevasi 'pehmeää' kasarirock -soundia... Mä en ehkä sihen hommaan laittasi V30:siä. Perusmarsu (1960A tai 1960B) voisi toimia paremmin. Noita saa käytettynä 300-350 euron haarukassa melkeinpä any day.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=210392