Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jukepoksi
Alue:Kilpailut
Aihe:Riffiskaba 170 Äänestys (päättyy 26.5)
Aika:24.05.2012 00:13
Perinteitä noudattaen löin nämä soimaan rapsakassa nousuhumalassa & horisin jotaki liirumlaarumia joka veisusta. Näemmä taas meni ylistyspuhheeksi, vaikka piti muka kriittisellä korvalla kuunnella. Pitäsköhän nämä vielä arvioija illan päälle, kun kaliat on juotu ja paikallisen pubiruusutki on antanu pakit...
 
aalataur: Sieluni korvat (BD) matkaavat etelä-ameriikkaan, tojella makiaa jatsille haisevaa viilistelyä.
Thet: Tässäki komiata, suorastaan postrokkimaista viilistelyä. Loppuun tuleva hevimpi kampe iski aluksi vähän puskista, mutta kyllähän se tuohon toimii. Viilistelyähän sekin itte asiassa on.
destruction: Tämä onki mulle vähän vieraampaa, modernia(ko) metallia, saundit on tosin paljon paremmat/orgaanisemmat kun tämmösessä kamppeessa monesti. Voi kun tekisivätki tämmösillä saundeilla tämmöstä. Pannaan tähän vielä yks tämmönen-sana: tämmönen.
milkman: Nyt haisee hiki ja rokki pauhaa. Tässä on kivan viisto ote tuohon rokkaamisseen, joka perin ussein mun korvissa jää semmoseksi ilimanaikuseksi renkutukseksi. Tämä vältti sen karikon komiasti.
gary_field: Niilo Nuori on ensimmäinen mielikuva tästä, joka on aina plussaa. Itte riffi/sointukierto jää tässä toki pahasti tuon siistin liidihomman taakse, mutta mitäpä siitä kun homma toimii.
rize88-: Rehellistä heviä, vie ajatukset 80-luvun hommiin. Ja sehän ei oo koskaan väärin. Tähän vielä semmoset korkiat rässilaulut (ei mittään powerikiljuntaa pls) kehhiin vielä, niin aah.
 
Arvoin pisteet nyt näin:
aalataur 2
milkman 2
Thet 2
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=210045