Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Vladi
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Signaalitien switcherboksi
Aika:23.05.2012 13:52
Moro!
 
Tässä kun alkaa olla vahvistinkuviot mukavasti vakiintuneet, olisi tarve jollekin ratkaisulle, jolla saisin pedaalilautani potentiaalin täysin hyödynnettyä.
 
Vahvistinarsenaalista löytyy efektiloopin sisältävä nuppi, jolla tulee soiteltua ihan kaikenlaista musiikkia, mutta enimmäkseen säröisempiä hommia. Osa pedaaleista on tällöin kytkettynä efektilenkkiin. Toinen vahvistin on pieni combo, jota käytän vain ja ainoastaan cleanilla ja mahdolliset rosot otan pedaaleista. Combossa ei ole efektilenkkiä.
 
Ongelmaksi on muodostunut pedaalilautani kytkenä. Käytän nupilla delayta, reverbiä ym. efektiloopissa, mutta haluaisin saada ne käyttöön myös combolla ilman sen monimutkaisempia piuhojen uudelleenjärjestelyjä. Löytyykö markkinoilta boksia, jolla voisi pomppia seuraavien kahden signaalitien välillä:
 
SIGNAALIKETJU 1:
 
Pedaalit 1,2 ja 3 menevät etuasteeseen.
Pedaalti 4,5,6 ja 7 efektilenkissä.
 
SIGNAALIKETJU 2:
 
Pedaalit 1,2,3,4,5,6 ja 7 menevät kaikki etuasteeseen.
 
Käytän molempia vahvistimia aktiivisesti ja monesti soittohommia tulee lyhyellä varoitusajalla, jolloin ei ole kiinnostusta ruveta piuhoittamaan lautaa uusiksi. Jokin pedaalimallinen raktaisu olisi tähän mahtava. Onko ehdotuksia?
 
Kiittäen,
Vladi
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=210182