Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tomaattiorava
Alue:Työ musiikkialalla
Aihe:Onko realistista aikoa elättää itseään soitonopettajana?
Aika:22.05.2012 15:31
käsi: Jos saat itsellesi meriittejä muusikkona, oppilaiden löytäminen on paljon helpompaa ja nopeampaa.
 
Näinhän se on.
Ite oon kelaillu kutakuinkin niin, että suomi lienee pullollaan pikkujäbiä ketkä haluu seuraavaksi Alexi Laihoksi, tai muuten vaan kiinnostaa tuo raskaampi kepittely tai tilutusosasto. Tämmöset sais satavarmasti enemmän irti sessiosta meikäläisen kanssa, kuin jonkun 50v blues-äijän (on offense) joita on tuolla paljon opettajanhommissa. Meikäläinenkin on muutaman tämmöisen luo taannoin eksynyt, mutta aika yhtä tyhjän kanssa ne sessiot olivat kun soittotaitoa sentään jonkin verran jo löytyy ja tavoitteet ovat valovuosien päässä mollipentatonisen vänkkäilystä. Ja nääkin tyypit ihan virallisessa oppilaitoksessa hintana viiskybää/60min.
Muutenkin ihanteellinen asiakas olisi juuri joku aloittelija joka haluaa jonkinasteiseksi virtuoosiksi. Sanoo semmoselle että käyt 2-3v mun luona vähän väliä ja teet niinku mä käsken ni sitten ton ajan jälkeen osaat tätä ja tota ja saat kaikki muijat ja kaverit on kateellisii. Sitte vaa toivotaan että innostus säilyy ja mulle tulee rahaa se seuraavat 2-3v =)
Kunhan muksut pääsee vihille että taitava tiluttaja antaa soittotunteja ja tekee niille selväks että mun opastuksella nää jutut on ihan mahdollista oppia, niin ne innostuu ja ruinaa vanhempia maksamaan tunnit. Vanhemmat tutkii ja huomaa että tyypillä on pätevä teoriantuntemus sekä jonkinlainen opettajan pätevyys niin kukkaronnyörejä voi raottaa vähän paremmilla mielin. Sitte vois vaikka vähän laajentaa myös opetusta tuonne kitaralaitteiden ja nauhottelun puolelle jos jotkut haluais vaikka omia raitoja himassa tehdä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=53&t=210137