Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:AndyJay
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Ibanez RG:n mallinumero hakusessa
Aika:20.05.2012 12:13
Hei!
 
Ostin nelisen vuotta sitten Japanissa käydessäni käytetyn Ibanezin pienestä kitarakaupasta Tokion Shinjukusta. Kitara oli todella halpa, vain 50 euroa.. kitara oli tosin nähnyt maailmaa, mutta oli kuitenkin ok kunnossa, joten kaupat tehtiin. Ostin samasta kaupasta kitaralle kovan laukun, joka oli kalliimpi kuin kitara :) Kukaan myyjistä ei osannut sanoa, mikä oli kitaran mallinumero.
 
Suomeen palattuani selvitin netin kautta, että kyseinen kitara on kasattu vuonna 1995 Fujigenin tehtaalla Japanissa. Muutapa en ole tähän mennessä kitarastani saanut selville.. joten apu olisi enemmän kuin tervetullutta! :)
 
Kyseessä on siis vuoden 1995 Ibanez RG, väriltään kitara on transparent blue tyylinen, hardware on kullan värinen, kitaran kaulassa ja headstockissa on valkoiset bindingit, talla on Lo-TRS trem, H-S-H mikitys ja all access joint neck.
 
Eilen sitten irrotin kitaran kaulan, koska useinmiten Ibanezin kitaroissa kitaran mallinumero voi löytyä kitaran kaulan takaa kohdasta jossa body ja kaula kohtaavat. Täältä löytyikin seuraava merkintä: MRG 500. Pikainen katsaus netistä, ei oikeastaan mitään infoa. Pari venäläistä sivua, mutta siinäpä se. Liityin myös Jemsite.comille, mutta jostain syystä aloittamaani threadia ei ole vielä julkaistu.
 
Kaikki apu olisi siis tervetullutta, olisi kiva tietä kitaran tarkka mallinumero. Lisään kitaran kuvan mahdollisimman pian omiin kuviini.
 
-Andy
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=210105