Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rintapek
Alue:Musiikkibisnes
Aihe:Jon Bon Jovi: "Steve Jobs tuhosi musiikkialan"
Aika:17.05.2012 15:51
Vilhelmus: Itseäsi lainatakseni: "hemmetin typerää paskaa".
Musiikin objektiivisesti katsottu laatu on nykytrendin ansiosta laskusuunnassa. Kun levy-yhtiöillä ei ole varaa panostaa kuin valmiiksimarkkinoituihin tuotteisiin (Idols- ym. tv-tähdet jne.), musiikkia tehdään pienemmillä resursseilla l. huonommilla laitteilla, huommalla ammattitaidolla ja esim. ilman tuottajia. Musiikilla ansaitseminen on tullut viime vuosien aikana huomattavasti vaikeammakaksi, mikä tarkoittaa että musiikin tekijät eivät voi keskittyä vain musiikin tekemiseen. Joo, voihan nykyään kaikenmaailman kellari- ja vitsibändit päästä esille kaikenmaailman spotifyissä, mikä sinänsä on aivan hyvä asia, mutta ne bändit, joita voidaan esim. markkinoida tehokkaasti, vähenevät.
 
Ei nämä asiat oikeasti mene niin yksinkertaisesti että levy-yhtiöt ja raha ovat olleet pelkkä pahan akseli koko musiikkimaailman kannalta. Esiin hirveästä musiikkimassasta pääseminen vaatii edelleen rahaa ja koneistoa. Tavat vaan vaihtuvat.
 
"Musiikki digitaalisessa muodossa alkaa olla ilmaista kuluttajalle". Ilmeisesti. Mutta miksi vitussa sen pitäisi sellaista olla? Se on jotenkin ihan helvetin erikoinen ajatus, että musiikista kaikki diggaa ja sitä käyttää, mutta silti sille haluttaisi antaa mitään rahallista arvoa.

 
Otahan Vilhelmi lussa. En mä kyl tiedä mitä sä sillä teet.
 
Mä en tunne ketään, joka lukis lehteä jos on pelkkiä tyhjiä sivuja, vaik ne sivut olis teknisesti hirveen hienosti toteutetut.
 
Ei toi Stevekään murehtinu sisällöstä, vaan ainoastaan oman firmansa tuloksesta.
 
Kummallista kyllä, mut jengi on valmis maksamaan tekniikasta mitä tahansa, mut sisällön tarttis olla ilmaista.
 
Ja sit se tekniikka kumminkaan ei tarjoa mitn muuta kuin hemmetin nopean yhteyden tyhjille sivuille.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=2&t=209940