Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:bubu
Alue:Bänditoiminta
Aihe:Käyttäytyminen ja säännöt treenikämpällä
Aika:11.05.2012 22:08
Mysteria: Meidän treeniksellä onneksi soittaa vain meidän oma bändi. Tiettyjä rajoituksia on asetettu bändin jäsenille eli jurrissa ei soiteta, eikä treeniksellä nautita runsaita määriä alkoholia. Meillä on teihin verrattuna hyvin löysä meininki, mutta aina kun epäkohtia ilmaantuu niin ne korjataan.
 
Sinänsä ainoita sääntöjä joita on yritetty saada on juuri ettei kamoja lainata, ei syyttä sotketa paikkoja ja huomioidaan muut bändit. Mun mielestä se nyt ei kovin tiukkaa ole, vaan normaaleja käytöstapoja treeniksellä, varsinkin jos ei tunne toisia mitenkään. :) Sen verta nää perustelivat joskus omaa sotkemista että sillä saa "alkoholistifiiliksen" kun on tyhjiä pulloja ja paskaa kaikkialla.. Oma treenis oli alunperin haave, mutta ei ollut mahdollisuus tällä kertaa ja meidän tekemän remontin jälkeen ei tee mieli antaa periksi.
 
Todella, kitaranuppia ja rumpuja ei oikein tee mieli roudailla pois ja käytön estäminenkin on aika mahdotonta. Vuokranantajan kautta homma lähtee eteenpäin viikonlopun aikana. On sitä treeniksillä oltu monenlaisten bändien kanssa, tää on vain hämmentävä tapaus.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=12&t=209874