Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:AngieRainbow
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Omat unelmakamat foto
Aika:05.05.2012 11:13   (muokattu 05.05.2012 11:15)
Onkohan tämä kamojen haaliminen ainoastaan sähkökitaransoittajien ominaisuus? Mä soitin aiemmin pianoa ja mulla on ollut sama sähköpiano 15 vuotta. Vieläkään ei ole tarvetta vaihtaa.
 
Musta tuntuu, että soittotaidoiltaan keskinkertainen kamarunkkari (joka itsekin olen) ehkä alitajuisesti lisää kitarakamoihin ominaisuuksia, joita niissä ei ole. Mulla on ollut pitkään pakkomielle saada samat kamat kuin Salshillä piuhoja, kieliä ja plektroja myöten. Sitten kun kaikki on kasassa, niin keskinkertainen soittaja ihmettelee, että mikä on, kun ei vieläkään kuulosta samalta :)
 
Mä oon ostanut aikamoisen kasan kitaroita, vahvistimia, speduja jne. ja aina myynyt suurimman osan pois. Nyt tuntuu siltä, että tällä hetkellä en tarvitse mitään (saa nähdä kauan kestää). Siksi siis ajattelin, että mihinköhän muut soittajat ovat päätyneet vuosien kamojen ostamisen ja myymisen tuloksena.
 
Viime aikoina on moni kitarakama jäänyt ostamatta, kun ole kysynyt itseltäni, tarvitsenko tämän vai haluanko sen. Kun olen ostanut ne laitteet, jotka tarvitsen ja jättänyt ne ostamatta, jotka vain olisi kivoja, niin ainakin 50% hamutuista laitteista on jäänyt ostamatta.
 
ilopertti: Unelmakamoista niin tiedä mutta tälläsillä mennään, tuo studio on ollu työjuhtana jo vuodesta -90: http://www.ruoste.com/ruoste/guitars/fullstack.jpg
 
-alppu

 
Tyylikäs setti! Asiaa että joku jakaa ilon vermeistään. Mä oon niin visuaalinen ihminen, että laadun lisäksi kamojen ulkonäkö on tärkeää. Joskus tekisi mieli ostaa joku pedaali vain siksi, että se on niin hienon värinen.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=209771