Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:A.O.K.
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Flaxwood osia/kittejä
Aika:22.04.2012 22:27
madcow2: Kertokaas mulle jokin uskottava peruste, miksi ilmoituksessa annetaan managing directorin mailiosoite, eikä esim kitaratuotannon tai asiakaspalvelun osoitetta?
 
Niinkauan kuin flaxwood.comissa ei oo mitään ilmoitusta asiasta, pidän tätä jonkun jonnen kepposteluna. Luulisi, että olisivat ekan kerran tuoneet tällaisen jutun esille Musikmessellä tms., eikä muusinetin torilla...

 
No jos firmassa on 3 työntekijää niin ei kait siinä turhaan tartte titteleillä brassailla. Ja firman osoitehan yhteystietonahan olisi mnetin torin sääntöjen vastaista :) Liian epäileväisiä ootte. nehän saattaa tänä vuonna tuon lanseerata musikmessellä, päästään vaan ekana kokeilemaan torin kautta.
 
Eihän ne puuosatkaan stratoon niin paljoa maksa, tuommoisesta syntettisestä materialista puristetut osathan on varmaan halvempi valmistaa. Ei tartte valikoida hyviä puunpalasia ja kuivatella niitä jne.
 
Mutta jos oikein ymmärrän niin aika kaukana noi on soitettavasta kitarasta noi kitit. Siis ne osat vaan mitkä normikitarassa on puuta. Nauhat pitää laittaa, siinä on jo aika monelle kynnyskysymys. Mulle ainakin. Maalaaminen/hiominen, en tiedä miltä tuo flaxwood-materiaali näyttää viimeistelemättämänä. Ja tosiaan voi vaatia vielä jotain erikoishommia kun ei oo puusta tehty. Kovasti kyllä muakin noi kiinnostaa, pitää odotella noita kuvia ja lisätietoja.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=209459