Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:helperi
Alue:Bassot
Aihe:genz benz vahvistimet
Aika:18.04.2012 15:48
Juu löytyy kokemusta GBE 1200:sta kolmisen kuukautta. Shuttle-sarjasta ei minulla kokemusta, mutta uskoisin että soundimaailmassa paljon samaa.
 
Elikkäs soundihan tuossa GBE:ssä on ainaskin sellainen transparentti kuten arvioinneissa lupaavatkin. Jonkin verran sellaista yläpääkorostusta havaittavissa, mutta ei mitään mitä ei ruuvaamalla saa muutettua. Eq on mun mieleen ja olen itseäni miellyttävän (ja siis omille keihäille/speduille sopivan) soundin löytnyt melko miedoin asetuksin eli hyvin pieniä leikkauksia/korostuksia olen käyttänyt. Nyt kun vielä laitoin nupin alle ebs:n neo410:n alakaapiksi neo 212:n niin on toiminut paketti loistavasti.
 
Vaikka noita Genzejä pidetään sellaisina hifi-osaston nuppeina niin itse en ole sitä varsinaisesti tällä nuppivalinnalla hakenut. Enemmänkin sellaista värittämätöntä meininkiä, millä pääsisi soittimen oma soundi parhaiten esille ja että headroomia löytyy. Ehkä se sitten on hifiä, tiedä häntä. Putkinuppeja ja hybridejä soitelleena olen nyt tuohon kokonaisuuteen kaikkine komponentteineen erittäin tyytyväinen.
 
Tuossa GBEssä on kaksi kanavaa (täysin trankku ja etusputkella varustettu). Yleensä vetelen molemmat kanavat päällä, "putki"kanava hieman isommalla. Siinä
putkella varustetussa kanavassa on jo lähtökohtaisestikin volan taso vähän isompi jostain syystä. Kyseessä on kuitenkin ominaisuus eikä mikään tuon yksilön vika koska samoja huomioita ovat muut verkossa kirjoitelleet.
 
Noita shuttlejahan on moneen lähtöön nykyisin ja niitä kovasti kehuttu, mutta omia kokemuksia ei niistä ole. Laadukkaan oloisia pelejä on ainakin tämän 3kk kokemuksella, enkä netissäkkään ole törmännyt että joku olisi valitellut jostain tyyppivioista. Nyt joku ampeg-putki-aivo sitten tulee ja sanoo että katsotaan 40 vuoden päästä. No katsotaan vaan, suurella jännityksellä odotan...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=209415