Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:J.Hollström
Alue:Bassot
Aihe:Markbass pedaalit??
Aika:17.04.2012 16:06   (muokattu 17.04.2012 16:10)
janroknorway: Kiitoksia paljon vastauksesta. :) Osaatko muuten sanoa että vaikuttaako tuo distorsoren sisällä oleva putki paljoa saundiin? kun itellä hieman putkisärö tyylinen saundi olis hakusessa.
 
Distorsore on ollut käytössä, mutta se "miten paljon putki vaikuttaa soundiin" kysymykseen ei pysty vastaamaan. Mun mielestä noilla yhden etuasteputken virityksillä ei tee efekteissä mitään. Tokihan se soundiin vaikuttaa, mutta mitään putkisäröä noista ei saa ulos.
 
Muuten ko. värkki vaikutti kyllä ihan toimivalta konseptilta, ja varsinkin puhtaan ja sen efektoidun soundin balanssinsäätö oli fiksu ominaisuus, vaikkakin se särö siihen puhtaan soundin sekaan tuntui vähän päälleliimatulta ja irralliselta. Ne filtteröinnit oli myös toimivia, ainakin paperilla tuntuu järkeviltä toiminnoilta (eli kun ei särötetä koko kaistaa).
 
En oo ihan kaikkia maailman säröjä kokeillu, mutta kyllä toi yksi toimivimmista on ollut, jos ko. vehkeellä on oikeesti itelle tarvetta.
 
Nyt plakkarissa on toinen Markbassin särötin, Tube Marker, siitä yksi sämple alla eri asetuksilla.
http://juki.1g.fi/mp3/Bassottelua/Tube+Marker.mp3
 
Yhdet treenit oon tolla kolannut, ja tuntuu että ei tuu pitopeliä, tostakaan... Sen jälkeen kun on Fenderin bassmannilla soittanut kunnon turinalla, mikään pedaali ei oo tuntunut miltään.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=209387