Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Artemi
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:Corrosion Of Conformity (US), ti 14.8. Tavastia, Hki
Aika:16.04.2012 09:50
CORROSION OF CONFORMITY ESIINTYY TAVASTIALLA ALKUPERÄISKOKOONPANOLLAAN
Ti 14.8.2012 Helsinki, Tavastia
 
30-vuotisjuhliaan viettävä raskaan musiikin pioneeriyhtye Corrosion of Conformity saapuu Tavastialle tiistaina 14. elokuuta. Alkuperäiskokoonpanollaan kiertävän yhdysvaltalaisbändin keikkaliput tulevat myyntiin Tikettiin keskiviikkona 18. huhtikuuta.
 
Ensimmäisiin hardcore punkia ja heavy metalia yhdistelleisiin bändeihin lukeutuva Corrosion of Conformity perustettiin jo vuonna 1982. Musiikissaan myös stoner- ja southern rock -vaikutteita sekä poliittisia sanoituksia viljelevä yhtye nautti 90-luvulla jopa valtavirran suosiota, ja tuolloin kokoonpano kiersi maailmaa muun muassa Metallican lämmittelijänä.
 
Basisti-laulaja Mike Deanin, rumpali-vokalisti Reed Mullinin ja kitaristi Woody Weathermanin muodostama klassinen Corrosion of Conformity -kokoonpano palasi yhteen vuonna 2010. Vanhan tuotantonsa harjoittelun ohella kolmikko aloitti myös uuden materiaalin kirjoittamisen, ja helmikuussa bändiltä julkaistiin seitsemän vuoden tauon jälkeen tuore studioalbumi.
 
Corrosion of Conformityn luottotuottajan John Custerin ja John Lousteaun (mm. Motörhead, Foo Fighters) johdolla äänitetty nimetön pitkäsoitto on kerännyt ylistystä musiikkimedioissa ympäri maailmaa, ja levy on nostettu lukuisissa arvioissa jopa bändin varhaisten klassikkoalbumien veroiseksi. Jo ennen parhaillaan käynnissä olevaa 30-vuotisjuhlakiertuettaan yhdysvaltalaiskolmikko ehti soittaa ympäri Pohjois-Amerikkaa Goatsnaken, Black Cobran ja Clutchin kanssa sekä esiintyä Euroopassa Hellfest- ja Roadburn-festivaaleilla.
 
Edellisen kerran Corrosion of Conformity on vieraillut Suomessa vuonna 2005, jolloin yhtye lämmitteli Motörheadia Helsingin ja Tampereen jäähalleissa. Keikan järjestelyissä on mukana Inferno-lehti.
 
LIPUT:
Myyntiin ke 18.4.2012 klo 9.00
- 32 EUR +toimituskulut. Ennakko: Tiketti.
- 34 EUR ovelta
 
CORROSION OF CONFORMITY (USA)
A crucial stylistic lynchpin in the bridge between metal and punk Decibel
Corrosion of Conformity is what you want out of a comeback record: not just a reclamation of lost vigor but a meaningful update on a vintage sound Pitchfork
Thrashy, punky and packed with Sabbath-style sludge, 4/5 Metal Underground
Legendary American metal band Loudwire
Äkkipikaista ja -väärää metallin ja hardcoren nyrkkitappelua -- yhtä verevää ja virkistynyttä perusasiointia amerikkalaisen rockin parhauden keitailla ei ole kuultu miesmuistiin, 4/5 Inferno
 
urlhttp://coc.com/url_
urlwww.facebook.com/corrosionofconformity/url_
urlwww.tavastiaklubi.fi/url_
urlwww.fullsteam.fi/url_
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=209362