Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Crewyth
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Matrix Amplification
Aika:12.04.2012 09:18
Onkos täällä kenelläkään kokemuksia kyseisen puljun kamppeista? Mallistossahan heillä on läjä erilaisia päätevahvistimia, mutta näin kitarakamapalstalla lienee syytä keskittyä heidän GT ja GM -malleihin.
 
GT800FX käsittääkseni suunniteltiin (tai no muokattiin aikasemmasta kitarakäyttöön paremmin soveltuvaksi ja uudemmat sitten enemmän tyhjästä ihan vaan kitaravermeet mielessä) alunperin mallintavia, etupäässä Axe FX:ää ajatellen ja ainakin tuolla Sevenstring.orgissa on ollut tyypeillä hyviä kokemuksia laitteesta. Arvoitus vaan onko sitten lopulta isomman hintalappunsa ja hehkutuksen väärti esim. johonkin Velocity 300:aan verrattuna molempien ollessa kevyitä 1U päätteitä. Juuri julkaistuista uusista malleista GT1000FX:n taas pitäisi olla vielä pykälää "putkimaisempi" tuntumaltaan edeltäjäänsä nähden.
 
Muista uudistuksista GM50 vaikuttaisi myös mielenkiintoiselta. Kyseessä siis kitarakaappiin upotettavaksi tarkoitettu monoblokki, eikä hintakaan mikään älytön, kun ei taida vastaavia edes olla markkinoilla. Ja tulossa on ilmeisesti myös ns. kannettava versio, jos ei puutyöt houkuta.
 
http://www.matrixamplification.com/
http://matrixguitaramplification.com/ (juurikin näihin firman kitararatkaisuihin keskittynyt sivu)
 
Joopa joo. Ei ainakaan helpota yhtään, kun muutenkin jo arpoo tulevien hankintojen kanssa.. nuppi, etunen, pääte, mallintava, pääte, nuppi, kuppi, tuoppi.. Sääh on nämä yksiä palapelejä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=209261