Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:L.Ruoska
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Suomipäissään
Aika:10.04.2012 23:29
Kapane: Toinen oikeasti hyvä ralli, jossa on minulle mieleiset soundit ja todella timmiä soitantaa on Tiktakin Sankaritar: http://www.youtube.com/watch?v=XHiiqIrHdLc
Ehkä tämä on laskelmoitu, mutta ei se poista sitä, että kyllä tämä on kova ja pesee kaikki muut nuorisolle suunnatut orkesterit 2000-luvulla. Synistin rooli tosin jää arvoitukseksi?

 
Katos, olikin ihan hyvä biisi "tälläiseksi" :) Toisin kuin moni muu kaiketi radiossa rotaatiota nauttiva tsibale niin tämä ei kyllästyttänyt ainakaan tältä kuulemalta. PAITSI!! Sen musta-asuisen kitaristin rääkymiset on todella ärsyttävän kuuloista enkä ymmärrä yhtään mitä ne tekee muuten näin kuulijaystävällisessä biisissä?! Jotain emocore-pisteitäkö tässä vielä haeskeltiin...?
 
Apulannasta sen verran että en yksinkertaisesti pysty nauttimaan siitä sellaisenaan kun se nyt on. Tuotantoarvot on kasvaneet ihan älyttömästi niistä ajoista kun siitä diggailin ja biiseissä on paljon monipuolisempaa soittoa ja laulukin on kunnossa. Tykkään edelleen että Ehjä, Kolme ja AKKM sisältää kovia rokkivetoja. Liikaa, Kalamiehen Toveri ja Jos Tahdot Niin on tautisen kovia biisejä. Noilta ajoilta on myös liuta tosi timmejä B-biisejä, Voimaa, Sait Aivan Liikaa, Ihmemaa, Jyvät. Joka sinkulla oli hyviä b-biisejä ja vähemmän studioperseilyä. Respectit bändin halulle kehittää soundiaan ja tyyliään, uusia kuulijoita varmasti riitää eikä mikään tietenkään vie niitä vanhoja vetoja pois.
 
Apiksesta tulee mieleen Clutch tämän tyylimuutoksen suhteen. Diggailen sitä mutta en voi oikein sietää niiden vanhaa matskua, eli pre-2003/Blast Tyrant. Varmaankin siinä monilla vanhoilla faneilla on käynyt Apulannat, että juuri Blastista alkaen kun metallimeininki ja karjuminen loppui niin Clutch muuttui heille tylsäksi. Ihan hyvä että on tyyli muuttunut parissa kymmenessä vuodessa, faneja tulee ja menee mutta kai se täytyy itselle pitää myös mielenkiintoisena.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=208788