Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:stnprkl
Alue:Livetoiminta
Aihe:FX räkin virroitus
Aika:05.04.2012 22:46
Rallattelija: Hermo ei oo menny ja tuskin tuleekaan menemään mutta aloin kuitenkin miettiä ongelmaan ratkaisua. Kaikki tietää että FX räkkiin johtavasta jatkoroikasta lähtee sata ja yksi erillistä eurovirtajohtoa niille yhtä monelle laitteelle. Mielessä kävi pöytätietokoneiden kaltainen ratkaisu jossa seinästä otetaan virta tietokoneelle ja sieltä tietokoneen takaalta vedetään erillisellä eurojohdolla jännitettä näytölle. Noissa efektiräkin laitteissa kun ei vaan oo sitä sitä toista runkoeuroa josta sais virtaa pihalle. kuinkas tää olis järkevästi toteutettavissa. siis nyt haluttais siistiä niitä nippuside viriviritelmiä.
 
itse yritin etsiä jonkinmoista adapteria jossa olis yks sisään ja kaks ulos meiningillä tai liitintä johon sais sisälle parijohtoa mut ei vaan taida olla olemassa?
 
PS. olisko sittenkin pitänyt laittaa elektroniikka puolelle?

 
Viimeks kun uusin popparien InEar-järjestelmän ni samalla ku tilasin räkit ni tilasin samasta firmasta sähköistyksen räkkeihin. Nyt mul menee toiseen räkkiin powercon ja siitä powerconlinkki toiseen räkkiin sisään ja molemmis räkeis on erillises rasias haarotettu sähköt, jotka menee joka vehkeeseen määrämittasilla euroilla (eli sen muovirasian sisällä on haarotukset ja muovirasiasta lähetään ulos piuhoilla mis on euro toisessa päässä)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=209119