Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Pacifig
Alue:Livetoiminta
Aihe:Subeja tarvittaisiin Bose 802 kaveriksi
Aika:04.04.2012 20:46
Elikkästä meillä on kokoonpano, joka vierailee tapahtumia häiden, hautajaisten, pubien ja baarien välillä. Ihmeisiä tilanteeta riippuen 0-300 henkeä ja nyt olisi tarkoitus hankkia uudet alapäät.
 
Tähän asti ollaan luukutettu powerworksin jotain mitälie (ehkä 15") passiivi pönttöjä joista puuttuu "yllättäen" kiinteys ja munataajuus. Nyt tarvisin apua uusien pönttöjen valintaa. Katsoin jo vuosi sitten uusia subbasia ja ajattelin suoraan 18" elementeillä varustettuja vehkeitä. Meillä oli testissä silloin db Techologiesin 15D pönttö joka potki ihan kivasti, mutta onko jotain parempia esim. päättärit, kotelot.. tullut markkinoille, jota kannattaisi harkita?
 
Kymysyksiä ja omia päätelmiä:
Aktiivi vai passiivi? - Joudutaan roudaamaan päättäriä noille 802:lle joten passiivi voisi olla järkevämpi. (Alapään päättäri menee kyllä uusiksi)
18" överi? - Toisaalta kyllä, mutta noissa pikkupubeissa voisi raahata vain yhden subin paikalle.
Riittävästi tehoa? - Olen ajatellut laajentavani / teen jo miksauskeikkoja muutamalle bändeille, jolloin otan oman PA:n mukaan, joten potkua voisi olla reservissä
Luukuttaminen - Miten esim. passiivi 18" aukeaa, jos vehjette ei ajetakkaan täysillä? Esim oma henk.koht mielipide: HK:n tietyt mallit tarvii luukuttamista, että se aukeaa.
Uudet yläpäät - Hankin jossain vaiheessa kaveriksi uudet yläpäät. Samaa sarjaa? Tällöin kuitenkin aktiivit?
Roudaus on ystävämme - Paino ja koko..
 
Merkkiejä, malleja yms. kommentteja saa heiteillä ilmaan. Laitetaan nyt hintaluokka 1500e kappale niin ei mene ihan överiksi.
 
Kiitos ja anteeks!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=209096