Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:staggiato
Alue:Koskettimet
Aihe:Parempi piano pitäiisi saada, kuulemma.
Aika:02.04.2012 19:05
Kawai on hyvä merkki, niiden pianot ovat yhtä hyviä kuin Yamahalla. Eihän yamahan B-sarja ole edes kovin häävi tosin U-sarja on kyllä tietääksen niin laadukas että kawai mallistostakin tarvii valita hintavampi että vastaa sille.
 
Osta laatu piano käytettynä, näin säästät kukkaroa. Laatupianosta tosin voi joutua maksaa käytettynäkin 5000 €. Toinen vaihtoehto on digitaalipiano. Akustisen jälkeen ei ole ihan sama, mutta näissäkin on eroja. Digitaalipianot ovat paljon halvempia. Ammattilaisenkin kelpuuttaman saa noin 2500-3000 eurolla esim. Thomannilta ja Topsoundista. Toki ne kantsii käydä ensin testaamssaa jossain soitinliikkeessä. Digitaalipiano ei vaadi virityksiä eli sekin säästää rahaa.
 
Ehkä kannattaisi kysyä asiasta suoraan tyttärenne pianonsoiton opettajalta. Hän on pianojen asiantuntija hän osaa todennäköisesti vastata tähän parhaiten niin säästätte sekä kukkaroanne että aikaanne. Tarkoitan siis tällä sitä että kysytte opettajalta että tarviiko tyttärenne hänen mielestään vaihtaa pianoa ja jos tarvii niin minkä tasoiseen.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=208985