Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sustain65
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:GTR Tour 2012
Aika:02.04.2012 17:43
Jucciz:
Vaan aiheeseen: mitenkäs onnistuinkin missaamaan koko tapahtuman? Oishan tuolla voinut käydä pyörähtämässä. Ehkä ensi kerralla sit.

 
Veistä on niin kiva vähän pyöräyttää... missaaminen vaati jo jonkin verran yrittämistä, kun tapahtumaa mainostettiin täälläkin, ihan etusivulla. Nimenomaan tämän sivuston ilmoituksen perusteella tuli ostettua liput jo kuukausia sitten. (ellei sitten muistini tee tepposia)
 
Marzilla taisi kärvähtää putki Marsusta, joutui lainaamaan Jartse Tuomisen Mesaa kesken keikan. Pikkaisen joutui mies ihmettelemään että mitens tästä nyt sitten saa sopivan soundin. Mutta Marzi oli kyllä niin hyvä että tuo oli vain pikantti lisämauste keikkaan. Itse en ole vielä aiemmin kuunnellutkaan Marzin tuotantoa - nyt aivan varmasti tulee perehdyttyä. Vaikka onkin tälläiselle aloittelijalle ihan liian vaikeaa kamaa soittaa yks'yhteen, niin jotain sopivia vinkkejä ja ideoita sieltä varmaan löytyy.
 
Ja Lyytisen innoittamana alkoi taas bluusinkin soitto heti viikonloppuna, ilahduttavasti Rockwaysta löytyy Erjan itsensä tekemät oppitunnit Grip of Blues kipaleeseen, joka tällä keikalla myös kuultiin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=208915