Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:PasiB
Alue:Bassot
Aihe:Gallien Krueger Backline 600
Aika:26.03.2012 13:16   (muokattu 26.03.2012 13:16)
Lavri: Jopa on tuore ketju!
 
Rupesin miettiin tässä, kuinka hyvä tämä nuppi loppujen lopuksi on. Pahaa sanottavaa tästä ei oikeen kellään oo löytyny, mutta kummasti useilla on lähteny vaihtoon tämä laite nopeastikin. Mistäs tämä johtuu?
 
Lupauduin katteleen kaverilleni bassokamoja, mutta enhän minä näistä tiedä, kerta soitan kitaraa. Kamat on ensimmäiset omat, mutta ei niiden välttämättä tarvi olla huonoimmat, sillä tarkotus on kuitenki soittaa bändissä ja mielellään keikkaillakin. Semmonen seikka tässä on, että mikään hengenhätä ei ole. Oisko se kuitenki järkevämpi jättää Backline roikkumaan Torille ja kattella kalliimman hintaluokan laitteita? Tyhmä kysymys, mutta lähinnä haen sitä, kuinka paljon enemmän joutuu pulittamaan, että alkaa taso huomattavasti nousta tuosta GK:sta.

 
Mulla oli jonkun aikaa Backline 600 käytössä ja olisi varmaan vieläkin jos ei olisi tullut hankittua Trcae Elliotia heräteostoksena. Toisen nuppina on Ampeg SVT3PRO, näin ollen tuo GK oli niin sanotusti heikoin lenkki ja meni kiertoon. Mitään negatiivista kokemusta siitä ei jäänyt, mutta ei kylläkään jää harmittamaan vaikka sen myinkin. Kun kolmelle nupille ei ole tarvetta, niin parempi että on käytössä kuin pölyä keräämässä treeniksellä.
 
Kätevän kokoinen tuo GK on ja tehoa ja soundia riittävästi, myös soundin muokkaukseen on monipuoliset välineet.
 
Väittäisin, että vähintään saa hinnan tuplata, että saa paremman tasoisen vehkeen. Silloinkaan ei välttämättä soundi parane, rakenne voi olla parempi, GK:ssa on kieltämättä hieman muovinen vaikutelma nuppien ja jakkien suhteen. Muuten rakenne on aika jämerä.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=131323