Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JussiKoo
Alue:Bassot
Aihe:Gallien Krueger Backline 600
Aika:26.03.2012 12:54
Lavri: Jopa on tuore ketju!
 
Rupesin miettiin tässä, kuinka hyvä tämä nuppi loppujen lopuksi on. Pahaa sanottavaa tästä ei oikeen kellään oo löytyny, mutta kummasti useilla on lähteny vaihtoon tämä laite nopeastikin. Mistäs tämä johtuu?
 
Lupauduin katteleen kaverilleni bassokamoja, mutta enhän minä näistä tiedä, kerta soitan kitaraa. Kamat on ensimmäiset omat, mutta ei niiden välttämättä tarvi olla huonoimmat, sillä tarkotus on kuitenki soittaa bändissä ja mielellään keikkaillakin. Semmonen seikka tässä on, että mikään hengenhätä ei ole. Oisko se kuitenki järkevämpi jättää Backline roikkumaan Torille ja kattella kalliimman hintaluokan laitteita? Tyhmä kysymys, mutta lähinnä haen sitä, kuinka paljon enemmän joutuu pulittamaan, että alkaa taso huomattavasti nousta tuosta GK:sta.

 
Ehdottomasti hintansa väärti. Parinsadan paikkeilla liikkuu pyynnit. Mä olen tuommoisella jonkin aikaa soitellut, eikä ole pahaa sanottavaa. Ajaa asiansa oikein hyvin. Mökää lähtee riittävästi ja soundia saa ruuvattua kivasti. Särökanavallekin on löytynyt käyttöä.
 
Luulen, että suurin syy on vaihtelun halu, niillä jotka kiertoon laittavat. Nuppi ei ole mitenkään ainutlaatuinen, joten ei siltä osin jää harmittamaan. Moni on tosin myöhemmin kaipaillut, koska laatu hintaan nähden on oikein hyvä.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=131323