Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:javia
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Ethos overdrive
Aika:16.03.2012 10:07   (muokattu 16.03.2012 10:09)
sekoilen..
 

 
Sammo: Mulla on toinen menossa ja kolmas tilauksessa -- ensimmäinen oli TLE, toinen TLE/Classic ja kolmas tulee olemaan vahvistinversio TLE/Classic -kytkimellä (syksy 2013 luki tilausvahvistuksessa mutta tulee toivottavasti aikaisemmin).
 
Yhdellä sanalla parhautta! Säätövaraa sen verran paljon että Craten trankkupelillä voi vetää treenit niin ettei harmita että ei roudannut Fuchsia + kaappia. Keikkoja oon vetänyt Mesan DC3:n kanssa ja suoraan vanhan Seymour Duncanin 84-40:n looppiin. Syö lisäksi hyvin säröspeduja. Fuchsiin ja muihin Dumble-johdannaisiin verrattuna omat sävynsäätimet molemmille kanaville on iso etu, eli saa kirkasta puhdasta ja tummempaa säröä.
 
Tuon vahvistinversion ympärille ajattelin koota monikäyttölaudan johon tulee lisäksi Voodoo Labin Giggity ja Sparkle Drive Mod sekä luultavasti Line6 M9. Sillä pitäisi vetää sitten kaiken muun paitsi rokkipändin kanssa.
 
Ihan hirveästi en jostain syystä diggaa särökanavan boost-toiminnostaa -- lisäksi olisi kiva että se toimisi myös puhtaalla kanavalla.
 
Tim Lerchin demo vahvistinversiosta:
http://www.youtube.com/watch?v=dFpmAMzKv_E
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=208485