Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Johanna
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Taas uusi oikeusjuttu ja sen päätös..
Aika:15.03.2012 20:52
Niin nämä kaikki asiakirjathan ovat julkisia, että eipä tässä kellään mitään salattavaa ole.
 
Ja Jenny76; olen kirjoittanut tästä ainostaan yhteen salaiseen ryhmään aiemmin ja sekin oli kollegoiden pyynnöstä. Kysymys ei siis ole mistään turhasta huutelusta, vaan siitä, että saadaan sellaisia tyyppejä selville, ketkä kohtelee muita väärin. Tämä juttuhan ei ollut henkilökohtainen pelkästään minulle, vaan koski koko porukkaa.
 
Liitto toki ajaa omiensa asioita, mutta laki on laki, eikä sitä voi edes liitto muuttaa tahi tulkita toisin. Eikä mulla mitään liittoa vastaan ole, itsekin yli 10 v. ollu jäsenenä aikoinani, mutta sitä en hyväksy, että jos soitetaan ja kysytään neuvoa, että se jälkeenpäin kumotaan, ettei näin ole tapahtunut.
 
Tarmo: Kyllä Lottaliina on tähän asti hoitanut näitä caseja itse.
 
Kuten jo oman kirjoitukseni alussa sanoin, että tämä on minun puoleni asiasta, eikä mulla ole minkäänlaista halua valottaa niitä asioita, jotka johtivat ongelmiin. Halusin jakaa asian sen takia, että samassa tilanteessa voi joskus olla joku muu ja tässä on ainakin ennakkotapausta kahden yrityksen välisestä sopimuksesta, että sitä ei työsuhteeksi saa tekemälläkään, saati valheelllisilla todisteluilla.
 
Ymmärrän myös ärtymyksenne ja huolenne, mutta älkää vaivautuko kommentoimaan, jos asia ei teitä kosketa tai haluatte vaan ilkeillä.
 
Toistan vieläkin itseäni, että tuon tämän asian esille vaan kollegoiden pyynnöstä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=208550