Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jooba
Alue:Bassot
Aihe:Treenikämppä setti/kombo hakusessa.. apuja
Aika:12.03.2012 12:36
Leijonaletti: kitaristien käytössä kummallakin joku 30 wattinen combo, mutta toine kitaristeista hommailee nyt isompaa n.100 watin vahvistinta. Laulajaa ei tällä hetkellä ole ja tietysti se basistin paras kaveri soittaa noh kuinka arvatakkaan ihan akustisilla.
 
No jos näillä puheilla pitäs vahvistimen olla siinä 300-400 watin paikkeilla niin Laneyt, Gallien Kruegerit tai sitte joku Ampegin combo mahtuu just kivasti siihe mun budjettii.
Mutta kun nyt sanoit, että EBS:ssän watit on oikeita watteja niin kyllä 120 niissä wateissa on varmasti enemmän kuin 160 wattia G&K:sta 8 ohmin kaappiin.

 
Tähän oikeita watteja juttuun vertasin ampeg ja ebs lukuja mitä muutkin ovat tällä palstalla puhuneet. Aika pienitehoiset on kamat jos vaan 30w. Vaikka oliskin putkea. Tiedä vaikka tuo ebs olisikin riittävä. 300w on kyllä minimi jos kitaristeilla 100w putkistyrkkarit ja rumpali hakkaa täysiä. Sikäli ebs:ssä et paljoa menetä vaikka ostatkin ja kokeilet koska jälleenmyyntiarvo säilyy varmasti. Toki kyllä se päänvaivaa säästää jos kerralla etsit vahvistimen jonka kanssa on kiva vanheta.
 
Sulle suosittelisin kyllä käytettynä GK tai ampeg settejä. Tulee rahoillensa ainakin vastiketta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=208431