Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jra
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Paskoista parhain lespa?
Aika:11.03.2012 17:18   (muokattu 11.03.2012 17:23)
calluna: Täysin asiallista lepakointia lähtee tolla Epillä ainakin. Vintagen stratokin aikanaan kun omistin niin oli mainio korvike, joten eiköhän tuo LP:kin toimi.
 
Tottaha se kyllä on että jos luopua joskus aikoo, niin Gibson säilyttää hieman paremmin arvoaan...

 
Jos molemmat ostaa uutena, niin enemmän rahaa siinä Gibsonissa myydessä häviää. Käytettynä jos tekee hyvät kaupat, niin silloin aika varmasti saa G:stä omansa pois.
 
Itse olen yhtä Vintagen LP-mallista kokeillut vähän pitempään. Pari kolme vuotta vanha tällainen: http://www.amazon.com/Vintage-Guita … -V100-Electric-Guitar/dp/B001QCKG64
 
Ainakin satula siitä olisi pitänyt vaihtaa, oli perusmuovia, ei esim. tusqia, kuten saman hintaisissa Squjun CV:issä. Nauhat olivat täysin viimeistelemättömät, mutta eivät törröttäneet. Kiillottaminen olisi saattanut riittää. Kaula tuntui hieman kapeammalta kuin normaali Gibsonin kaula. Wilkinsonin tallakaan ei tuntunut sen laadukkaammalta kuin jossain J&D:ssä olevat nimettömät osat. Mikit olivat astetta paremmat kuin vaikkapa J&D:ssä. Ilman kokeilemista en ostaisi, mutta jos pääsee kokeilemaan ja istuu käteen, niin ei se mikään pommi ole.
 
Tuon yhden perusteella Vintage asettuu selvästi halpisten (HB, halvimmat J&D:t) yläpuolelle, mutta ei taas ole yhtä laadukas kuin parhaat n. 400€ Epit. En tiedä kuinka paljon parempia esim. osiltaan Vintagen "kalliimmat" ovat (Icon?).
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=208441