Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hvinnamo
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Autotallista tähtiin ja taivaisiin..
Aika:06.03.2012 22:30
Qsine: Mutta jumankauta muuten on nykyään ihan järettömän harvassa kuppila-/raflatyyppisessä mestassa piano! Okei, tokkopa noita ennenvanhaankaan ihan vaivaksi saakka oli, mutta piano jos mikä on surullisesti katoava luonnonvara. Tuossa taannoin vihjattiin erään kahvilan pitäjille ystävällismielisesti monta kertaa, että tuossa seinässä on pianolle tarkoitettu syvennys: eikö voisi hankkia pianoa, soittajia kyllä löytyisi! Eikä vaan sitten hankittu. Hei: vaikka ihan perus-Fazer tahi Hellas!: pari sataa + viritys, onko muka paha?

 
Hermostuneisuuteen, hektisyyteen ja jatkuvaan lyhytjännitteisyyteen perustuvassa 2010-luvun fennougrilassa ei ole tilaa millekään "viihtyisille pianobaareille", näemmä.

 
Tapani Kansan bändissä aikanaan pitkästi vaikuttanut taiteilija Kai Kuittinen tapasi viettää paikallisessa ravintolassa sunnuntaipäiviään. Kaitsu piti paikalla olevalla pianolla toivekonsertteja ja rahoitti samalla juomistaan. "Kalja per BIISI!!! Krähhähhähhää!!!" , räkätti Kaitsu persoonalliseen tyyliinsä 90-luvulla. Porukka viihtyi ja tykkäsi kuunnella toivomiaan kappaleita. Siinä oli sellainen win-win-yhtälö!
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=208320