Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Qsine
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Autotallista tähtiin ja taivaisiin..
Aika:06.03.2012 22:12
KanttoriPiiparinen: Kyllä rivimuusikkokin saa pettyä. Omat haaveeni viihtyisistä pianobaareista karisivat ensimmäisillä keikoilla.
 
Mutta jumankauta muuten on nykyään ihan järettömän harvassa kuppila-/raflatyyppisessä mestassa piano! Okei, tokkopa noita ennenvanhaankaan ihan vaivaksi saakka oli, mutta piano jos mikä on surullisesti katoava luonnonvara. Tuossa taannoin vihjattiin erään kahvilan pitäjille ystävällismielisesti monta kertaa, että tuossa seinässä on pianolle tarkoitettu syvennys: eikö voisi hankkia pianoa, soittajia kyllä löytyisi! Eikä vaan sitten hankittu. Hei: vaikka ihan perus-Fazer tahi Hellas!: pari sataa + viritys, onko muka paha?
 
Ilmeisesti ei sitten vaan kannata. Irvokkaana vertailukohtana saanen kertoa kotikaupunkini kauppakeskuksesta, jossa on keskellä käytävää piano, mutta jos joku erehtyy sitä soittamaan, tulee securitatenin ylästatukseensa ejakuloiva AftonFalck-kuulapää alle 10 sekunnissa ja kysyy, että onkstoi sun piano? Helvetti: kumma kun ette sähkövirtaa ko. soittimeen vielä kytke!
 
Hermostuneisuuteen, hektisyyteen ja jatkuvaan lyhytjännitteisyyteen perustuvassa 2010-luvun fennougrilassa ei ole tilaa millekään "viihtyisille pianobaareille", näemmä.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=208320