Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:AllRightNow
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Help! Sähkiksen kielten vaihto??
Aika:05.03.2012 19:12
1.? Eli mistä mä saan selville kuinpa paksut mun nykyiset kielet on tai varmaan ne voi työntömitalla kattoo, mutta miten ne sitten menee jos vaikka ylä E on 1mm ja ala E 2mm niin kielisetti on vaikka 010-013-017-026w-036w-046w, tai siis niin siis niin tai siis niin?
 
Haluaisin just saman paksuset kielet koska niillä oon soittanu vuoden ja oon tottunut ja tyytyväinen. Kokemusta ei kylläkään oo mistään muista paksuuksista.
 
2.? Niin ja mun kitara on siis tommonen Ibanez Jet King II, aika kakka, ja en tiiä onko tää kaikissa guitaroissa näin (tuskin on), mutta sen kielien päissä on semmoset "mini rullat", kun se kieli pujotetaan siitä lankun läpi niin se rulla tai mikä pallura olikaan, niin se stoppaa sen kielen eli onko sellaselle kielisetille joku oma nimi vai onko ne kaikissa kielissä?
 
3.? Onko sitten jotain muuta mitä pitää ottaa huomioon kielten asennuksessa. Millainen kiemura sinne viritys päähän pitäis tehä, onko jotain ohje kuvia. Ehdein ottaan jo vanhat pois ku innostuin, että ei oo malliakaan??
 
Help, I need somebody, Help, not just anybody, Help, you know I need someone, help!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=208298