Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:oiva tumpeloinen
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Wet/Dry/Wet setup
Aika:29.02.2012 16:55
_Tony_: Tuon kaiutinsimulaation päälle/pois päälle kytkemisen ymmärrän eri vaihtoehdoissa. AXE-FX:ssä voi kytkeä kaiutinsimuloinnin tilan erikseen OUT1:lle ja OUT2:lle.
 
Se mitä en ymmärrä on se, että miksi käyttää erityyppisiä kaappeja W:lle ja D:lle, kun ihan hyvin voisi kaikki olla joko kitara- tai FR-kaappeja. Jostain kumman syystä suurimmalla osalla AXE-FX W/D/W rigin omistajilla on nimenomaan kitarakaappi D:lle ja FR-kaapit W:lle. Joku syyhän tuohon täytyy olla, ei se voi olla pelkkää sattumaa?
 
Lisäksi noiden kaappien hintojen suhteen ei näytä olevan merkittäviä eroja, joten kyse lienee soundista. Elikkä joko D-soundi kuulostaa paremmalta kitarakaapin kautta tai W-soundi kuulostaa paremmalta FR-kaapin kautta tai molemmat.

 
Mä voisin kuvitella, että märkää signaalia ajetaan PA-pönttöihin sen takia, että niitä saa helpommin aktiivisena. Ei tarvitse erillistä päätettä roudailla messissä. Kuiva signaali kun yleensä tulee kuitenkin jostain nupista, niin se nyt aika luonnollisesti tulee kitarakaiuttimen läpi.
 
Mutta kokeilemallahan tuo selviää. Ei kukaan varmaan osaa sanoa, miksi moni tekee juuri tietyllä tavalla. Tai on mulla veikkaus siihenkin. Netissä kun riittää, että yksi hehkuttaa tarpeeksi omaa settiään, siellä on kohta 20:lla jannulla samanlaiset romppeet ja sit se onkin kohta olevinaan ainoa oikea tapa.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=208151