Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:absqua
Alue:Kilpailut
Aihe:Bassolinjaskaba 63 äänestys
Aika:28.02.2012 22:10   (muokattu 28.02.2012 22:16)
Hollstro
Choruksella sivelty sisääntulo rauhallisella piruetilla. Tyylinmukaista toimintaa. Muutenkin tällä herralla on näissä linjaskaboissa aina tarjolla vastaansanomatonta musikaalisuutta ja laadukasta basismia, eikä tämä kerta tee poikkeusta. Piste on tosiasia. 1p.
 
Poppamies
Tuttua ja turvallista poppamiestä. Mutkissa lepikko pölisee ja ajolinjat hakevat suuntaansa vähän väliä, mutta jotenkin tää ajokki silti pysyy kuin pysyykin suurin piirtein opastetulla reitillä.
 
Thominisk
Pidän intron intervallivallista, sellaista hyvää progejylhyyttä tarjoillaan nyt sopivalla suuttimella. Soundikin on päälletunkevuudessaan erinomaisen asiaankuuluva.
Soitto ja äänivalinnat tapahtuvat varmuudella. Pienenä tyylivirheenä mun korvaani muutama H-kieleltä rouhaistu ääni. Piste silti, vahva piste. 1p.
 
Esa
Hieman ujosteleva intro. Muuten jotenkin mukavan ilmava linja ja passelit äänivalinnat. Tällai tää menee, ei siinä ole mitään. Hyvä veto.
 
Toivajar
Aijai, chorusta ja pari släp-tyylittelyä suoraan tuulilasista sisään. Vanha kettu tuikkaa puun takaa heti kun silmä välttää. Matkan varrella maukasta kiharaa hyvällä suoritusvarmuudella tarjoiltuna. Tästä miä piän. 1p.
 
mtenen
Chorusta täälläkin. Hitto. Mistähän tää choruksen suosio intron mausteena mahtais johtua? Hyvä jämäkän lenseä ote komppauksessa ja soundissa. Erinomainen veto kaikin puolin. Erityisesti diggailin tuota rennon luontevaa rytmipuolta. 1p.
 
Warwickbass
Ja se Chorus! Mut mitä hemmettiä, sehän sopii tuohon kuin nappi naamariin!
Nyt mennään alarekkarissa. Se on erottuva ratkaisu tässä seurueessa. Soundi on miellyttävän sakea, eikä soitossakaan moitteen sijaa löydy. Tyylikysymysten suhteen olen vähän eri linjoilla mitä tulee tuohon h-kielellä möyryämiseen, se kun on omiaan korostamaan taustan jo valmiiksi hieman raskassoutuista yleistunnelmaa.
 
Satsi
Toimivaa leivontaa. Äänivalinnoissa joko hauskasti purkautuvaa epävarmuutta tai harkittua epäsovinnaisuutta. Yhtäkaikki perusääniä välttelevän oloinen lopputulos, joka on ihan kotonaan tässä progressiivis-huuruisesessa viitekehyksessä.
Progressiivinen piste. 1p.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=208016