Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:muroaivo
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Halpa strato vaahteraotelaudalla
Aika:22.02.2012 23:32
Poikkean valtavirrasta todetessani, että miulle jäi noista Classic Viboista paskanmaku suuhun kokeillessani elämäni ensimmäistä sellaista viime viikonloppuna. Kaula oli kiero, nauhanpäät sojottivat joka suuntaan ja yleisvaikutelma oli halpa ja heppoinen. Ehkäpä kyseessä oli random maanantaikappale, kun kerran kaikki tuntuvat näitä kehuvan.
 
Kokemusta on kauttani kulkeneesta Mexicon 50s classic playeristä, joka oli kyllä ehdottoman jämäkkä ja hienosointinen peli. Tuli miulle vaihdossa eikä stratot silloin kiinnostaneet, joten tuli valitettavasti laitettua kiertoon.
 
Stratokuumeen noustua ostin justiin käytettynä torilta Japanialaisen Fenderin 80-luvulta. Tarkempaa mallia ei ole tiedossa, mutta fiiliksen, soinnin ja soitettavuuden osalta en voi kuin suositella.
 
Tässä pitäneekin palata peruskysymyksiin; mikä on budjetti? Ja haluatko kitaran uutena? Jos budjetti pyörii 400-600 euron akselilla, eikä kitaran ole pakko olla uusi, etsiskelisin ainakin itse (ja niin teinkin) torilta käytettynä japsia tai meksikolaista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=207995